Διαδικασία Κατασκευής

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας είναι μια ζωντανή και δυναμική διαδικασία που μπορεί και δίνει σε κάθε περίπτωση διαφορετικά αποτελέσματα. Στη Rightclick αποφεύγουμε τις προκατασκευασμένες ιστοσελίδες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και συνεργαζόμαστε μαζί σας σε όλα τα στάδια της διαδικασίας για να δημιουργήσουμε ένα αποτέλεσμα έτσι όπως το φανταζόσασταν. Η πορεία που ακολουθούμε για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας:

1. Πρώτη γνωριμία ενημέρωση

Μέσω μιας προσωπικής συνάντησης φροντίζουμε να πάρουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για εσάς, την ιστοσελίδα που θέλετε να αποκτήσετε, τις ανάγκες που προσδοκάτε να ικανοποιήσετε καθώς και οποιεσδήποτε προτιμήσεις έχετε σχετικά με τεχνικά ή αισθητικά ζητήματα.

2. Έρευνα αγοράς και σχεδιασμός υλοποίησης

Το επόμενο στάδιο είναι η έρευνα και συλλογή στοιχείων γύρω από το αντικείμενο σας, τον ανταγωνισμό και τις συμπεριφορές των ομάδων-στόχων. Αφού αξιολογήσουμε αυτά τα στοιχεία, μπορούμε μετά να επιλέξουμε τα καταλληλότερα εργαλεία και να σχεδιάσουμε εναλλακτικά σενάρια υλοποίησης.

3. Παρουσίαση της προσφοράς μας

Στη συνέχεια επιλέγουμε το ιδανικότερο και καταλληλότερο σενάριο υλοποίησης του έργου. Σε μια εκ νέου συνάντηση, σας παρουσιάζουμε τις τεχνολογίες που θα χρησιμοποιήσουμε, τον απαιτούμενο χρόνο υλοποίησης καθώς και το κόστος εργασίας.

4. Υλοποίηση και κατασκευή

Εφόσον αποδεχτείτε την προσφορά μας και μας αναθέσετε τη δημιουργία της ιστοσελίδας σας, ξεκινάει μια σειρά ενεργειών:

 • Κατοχύρωση ονόματος (Domain Name Registration).
 • Επιλογή του καταλληλότερου πακέτου φιλοξενίας ή αλλιώς (Hosting Package).
 • Εικαστικός Σχεδιασμός της ιστοσελίδας ή αλλιώς (Web Design).
 • Προγραμματισμός και Ανάπτυξη (Web Development)
 • Εισαγωγή δεδομένων - περιεχομένου (Content).
 • Tελική παραμετροποίηση.
 • Φυσικά, κατά τη διάρκεια υλοποίησης του έργου, εσείς έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε κάθε ένα από τα στάδια της διαδικασίας, είτε μέσω συναντήσεων, είτε διαδικτυακά. Επίσης, μπορείτε να κάνετε προτάσεις και επισημάνσεις επάνω σε λειτουργικά και τεχνικά ζητήματα.

  5. Προώθηση της ιστοσελίδας

  Στο διαδίκτυο υπάρχουν σχεδόν ένα δισεκατομμύριο ιστοσελίδες. Αυτό σημαίνει ότι όσο ελκυστική και καλοσχεδιασμένη και αν είναι μια ιστοσελίδα, ο εντοπισμός της είναι δύσκολη υπόθεση. Εσάς αυτό δεν χρειάζεται να σας απασχολήσει γιατί στη Rigthclick χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές Βελτιστοποίησης Αποτελεσμάτων Αναζήτησης (Search Engine Optimisation ή SEO) ώστε να μπορούν οι χρήστες να σας εντοπίζουν άμεσα και εύκολα.

  6. Διαφήμιση στο διαδίκτυο

  Αν θέλετε να εξασφαλίσετε υψηλή προσέλευση χρηστών στην ιστοσελίδα ή το e-shop σας, να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της εταιρικής σας ταυτότητας και να πολλαπλασιάσετε τις πωλήσεις σας, τότε η διαφήμιση στο διαδίκτυο είναι η ιδανική λύση. Εμείς σχεδιάζουμε για σας διαφημιστικές εκστρατείες προσαρμοσμένες στο είδος και το προφίλ της επιχείρισης σας, χρησιμοποιώντας τους καταλληλότερους διαδικτυακούς τόπους και τις αποτελεσματικότερες τεχνικές για να τις υλοποιήσουμε.

  7. Η ιστοσελίδα περνάει στα χέρια σας

  Όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή της ιστοσελίδας σας τότε περνάμε στο στάδιο της εκπαίδευσής σας σχετικά με τη χρήση και τη διαχείρισή της. Αφού ολοκληρωθεί και αυτό είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία, διευκρίνιση ή βοήθεια χρειαστείτε.