Καλως ορίσατε στη RightClick

Στη Rightclick είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του Ιnternet παρέχοντας σύγχρονες και αξιόπιστες διαδικτυακές υπηρεσίες για τουλάχιστον 10 χρόνια, συνδυάζοντας τις γνώσεις, την εμπειρία και την αγάπη μας για αυτό που κάνουμε.

H εξειδίκευσή μας στον Σχεδιασμό Ιστοσελίδων (Web Design), τον Προγραμματισμό (Web-Development), τη Διαδικτυακή Διαφήμιση (Internet Marketing) την Προώθηση Ιστοσελίδων και το Search Engine Optimisation (SEO) μας επιτρέπει να χτίζουμε εύχρηστες, λειτουργικές και καλαίσθητες ιστοσελίδες.

Επίσης, στη Rightclick μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας μαζί σας σχεδιάζοντας και υλοποιώντας Υπηρεσίες Εκπαίδευσης (Training Services) και παράγοντας το δικό μας ενημερωτικό υλικό για επαγγελματίες του χώρου (Tutorials, How-tos).

Η πολύχρονη εμπειρία και η εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας μας επιτρέπει να δημιουργούμε ολοκληρωμένες εφαρμογές οργάνωσης και διαχείρισης προσαρμοσμένες στις ανάγκες της κάθε επιχείρισης, οργανισμού ή ιδιώτη.

Η ομάδα της Rightclick αποτελείται από εξαιρετικά καταρτισμένους επαγγελματίες, οι οποίοι εργάζονται εντατικά και οργανωμένα με σκοπό την έγκαιρη παράδοση των έργων που αναλαμβάνουν. Περιηγηθείτε στο Portfolio μας για να δείτε το έργο μας στην πράξη και διαβάστε τι έχουν πει για εμάς όσοι μας εμπιστεύτηκαν.