Στάδια κατασκευής ιστοσελίδων

Η πορεία που ακολουθούμε για την κατασκευή της ιστοσελίδας

Θέλουμε κάθετι που δημιουργούμε να είναι εξαιρετικό. Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας είναι μια ζωντανή και δυναμική διαδικασία που μας ανοίγει κάθε φορά νέες προοπτικές. Εμείς αποφεύγουμε τις προκατασκευασμένες λύσεις και ακολουθούμε κάθε φορά μια συγκεκριμένη διαδικασία που έχει οδηγήσει με επιτυχία στην δημιουργία όμορφων και λειτουργικών site.

1. Πρώτη γνωριμία, ενημέρωση

Η συνεργασία μας ξεκινάει με μια πρώτη συνάντηση που σαν στόχο έχει να γνωριστούμε και να μάθουμε τις ανάγκες σας. Θα σας κάνουμε ερωτήσεις για να ενημερωθούμε για το είδος και το προφίλ της επιχείρησης ή του οργανισμού σας, τους λόγους που επιθυμείτε να αποκτήσετε ιστοσελίδα, τις προσδοκίες που έχετε από αυτήν, τις αισθητικές ή τεχνικές προτιμήσεις σας.

2. Διερεύνηση του ανταγωνισμού

Σε αυτό το στάδιο κάνουμε μια έρευνα αγοράς συλλέγοντας πληροφορίες για τον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται η εταιρία σας και την παρουσία και συμπεριφορά του ανταγωνισμού στο διαδίκτυο στον τομέα αυτό. Αξιοποιούμε την αρχική σας ενημέρωση, χαράσσουμε τον τρόπο δράσης, επιλέγουμε τους απαραίτητους πόρους και εργαλεία, δημιουργούμε πιθανά εναλλακτικά σενάρια υλοποίησης του έργου.

3. Παρουσίαση της προσφοράς μας

Στη συνέχεια συντάσσουμε την καταλληλότερη για εσάς προσφορά παρέχοντας σας επίσης μία πρώτη εκτίμηση των τεχνολογιών που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε, του χρόνου που θα απαιτηθεί για την ολοκλήρωση του έργου και του κόστους για την εκτέλεση του. Σας παρουσιάζουμε την προσφορά αναλυτικά στο πλαίσιο μιας νέας συνάντησης.

4. Υλοποίηση και κατασκευή

Από τη στιγμή που θα αποδεχτείτε τους όρους της προσφοράς μας και θα μας αναθέσετε τη δημιουργία της ιστοσελίδας σας ξεκινάμε μια σειρά διαδικασιών :

  • κατοχυρώνουμε ένα όνομα μέσω της backend.gr (domain name registration)
  • προτείνουμε το πακέτο φιλοξενίας που ενδείκνυται για την ιστοσελίδα σας
  • σχεδιάζουμε το εικαστικό - γραφιστικό μέρος (web design)
  • προγραμματίζουμε και αναπτύσσουμε την ιστοσελίδα (web development)
  • εισάγουμε τα δεδομένα και το περιεχόμενο (content)
  • κάνουμε την τελική παραμετροποίηση

Εσείς έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τη διαδικασία υλοποίησης και κατασκευής σε όλα της τα στάδια μέσω τακτικών συναντήσεων ή/και μέσω του διαδικτύου. Επίσης μπορείτε να παρεμβαίνετε και να κάνετε τις δικές σας προτάσεις σε λειτουργικά, τεχνικά και αισθητικά ζητήματα.

4. Προώθηση της ιστοσελίδας

Μια ιστοσελίδα δεν αρκεί να είναι άρτια σχεδιασμένη αλλά πρέπει να εντοπίζεται και εύκολα για να μπορεί να ξεχωρίζει ανάμεσα στα εκατομμύρια των ιστοσελίδων που υπάρχουν. Για αυτό προβαίνουμε σε τεχνικές προώθησης Search Enfine Optimisation - SEO και ενσωματώνουμε στα κείμενα της ιστοσελίδας λέξεις-κλειδιά (keywords). Έτσι την καθιστούμε φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης και αυξάνουμε σημαντικά τον αριθμό των επισκεπτών.

5. Διαφήμιση στο διαδίκτυο

Αν θέλετε να εξασφαλίσετε υψηλή προσέλευση χρηστών, αύξηση της αναγνωρισιμότητας και των πωλήσεων σας τότε η διαφήμιση σας στο διαδίκτυο είναι απαραίτητη. Εμείς αναλαμβάνουμε για εσάς μια διαφημιστική εκστρατεία προσαρμοσμένη στο είδος και το προφίλ της επιχείρισης σας αναζητώντας τους κατάλληλους διαδικτυακούς τόπους και τους πλέον ευνοϊκούς τρόπους για να την υλοποιήσουμε.

6. Η ιστοσελίδα περνάει στα χέρια σας

Σας δείχνουμε πως να διαχειρίζεστε την ιστοσελίδα σας με ευκολία και πως να χρησιμοποιείτε τις εξειδικευμένες λειτουργίες της με τον αποδοτικότερο τρόπο. Αν για οποιοδήποτε λόγο χρειαστείτε τη βοήθεια μας είμαστε στη διάθεση σας ανταποκρινόμενοι άμεσα και παρέχοντας σας ουσιαστική βοήθεια.