Κατασκευή Ιστοσελίδων - Web Development

Blog-Ιστοσελίδες

Ο αριθμός χρηστών του διαδικτύου ολοένα και αυξάνεται καθιστώντας πλέον την προβολή μας στο διαδίκτυο απαραίτητη. Τα οφέλη που προσφέρει η διαδικτυακή προβολή είναι αναρίθμητα, ασχέτως του χώρου που δραστηριοποιούμαστε. Ο πιο απλός και οικονομικός τρόπος για να εξασφαλίσουμε την παρουσία μας στο διαδίκτυο είναι το Blog. Διαβάστε παρακάτω για τα οφέλη που προσφέρει και θα καταλάβετε γιατί πρέπει να αποκτήσετε ένα άμεσα.

περισσότερα...

Δυναμικές Ιστοσελίδες (Dynamic Websites)

Οι Δυναμικές Ιστοσελίδες (Dynamic Websites) είναι ένας πολύ δημοφιλής και σύγχρονος τύπος ιστοσελίδων. Βασικό τους χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα που δίνουν να διαχειριζόμαστε το περιεχόμενό τους. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι είμαστε ενεργοί διαχειριστές της ιστοσελίδας μας και όχι θεατές της. Μπορούμε δηλαδή μέσω ενός εύχρηστου λογισμικού (Content Management System ή CMS) να έχουμε πρόσβαση στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας και να το τροποποιούμε όποτε και όπως εμείς θέλουμε.

περισσότερα...

Ηλεκτρονικό Κατάστημα (e-shop)

Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα (e-shop) είναι ένας τύπος δυναμικής ιστοσελίδας που δίνει τη δυνατότητα να στήσουμε στο διαδίκτυο το δικό μας πλήρως λειτουργικό εμπορικό κατάστημα με σχεδόν μηδενικό κόστος. Δείτε τις δυνατότητες που προσφέρει και θα διαπιστώσετε ότι πρόκειται για μια πρακτική και ευέλικτη λύση που αποφέρει άμεσα και εύκολα κέρδη, ανεβάζοντας τις πωλήσεις στα ύψη.

περισσότερα...

Ανάπτυξη Εφαρμογών (Custom Development)

Οι εταιρείες και τα γραφεία που απαρτίζονται από πολύ προσωπικό ή αναλαμβάνουν την ολοκλήρωση πολλών έργων ταυτόχρονα, έχουν ανάγκη από εργαλεία κατάλληλα για την υποστήριξη και διευκόλυνση των εργασιών τους. Τέτοια εργαλεία είναι οι Εφαρμογές Διαχείρισης Εργασιών (Project Management Software) που επιτρέπουν το συντονισμό και την επικοινωνία μεταξύ συνεργατών, την παρακολούθηση της εξέλιξης του κάθε έργου και πολλά άλλα.

περισσότερα...