Υπηρεσίες Προγραμματισμού και Internet

Προγραμματισμός Ιστοσελίδων (Web Development)

Ο Προγραμματισμός και η Ανάπτυξη Ιστοσελίδων είναι η ειδικότητα μας. Επί σειρά ετών δημιουργούμε εντυπωσιακές ιστοσελίδες, εξειδικευμένες εφαρμογές και απαιτητικά λογισμικά, απαντώντας σε κάθε πρόκληση με ενθουσιασμό, δημιουργικότητα και επαγγελματισμό. Είμαστε συνεπώς ο ιδανικός συνεργάτης για να μπορέσετε να μετατρέψετε τις ιδέες σε πραγματικότητα.

περισσότερα ...

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων (Web Design)

Ο Σχεδιασμός Ιστοσελίδων (Web Design) είναι ο τομέας όπου η τέχνη συναντά τη λειτουργικότητα, όπου η εντυπωσιακή εμφάνιση συναντά τη λειτουργική δομή της πληροφορίας. Στη Rightclick γνωρίζουμε καλά από Web Design και είμαστε σε θέση να σχεδιάζουμε ιστοσελίδες που να είναι ταυτόχρονα λειτουργικές και θελκτικές. Στη Rightclick μπορούμε να αποδώσουμε τη φιλοσοφία, τους στόχους και την ταυτότητα της εταιρείας σας με τρόπο ελκυστικό τόσο για τους χρήστες όσο και για εσάς.

περισσότερα ...

Ανάπτυξη Εφαρμογών (Custom Development)

Καμιά φορά οι ανάγκες μιας εταιρείας ή ενός οργανισμού είναι τόσο εξειδικευμένες που οι δυνατότητες μιας τυπικής ιστοσελίδας δεν μπορούν να καλύψουν. Σε τέτοιες περιπτώσεις η ιδανική λύση βρίσκεται στη δημιουργία μιας εφαρμογής ειδικά για την κάλυψη των αναγκών αυτών. Μιας εφαρμογής που να είναι προσαρμοσμένη στο είδος της επιχείρησής σας και να καλύπτει αποκλειστικά τις ανάγκες για τις οποίες θα δημιουργηθεί.

περισσότερα ...

Υπηρεσίες Εκπαίδευσης (Training Services)

Μας εμπιστευθήκατε την ιστοσελίδα σας και πλέον η επιχείρηση σας είναι online. Φυσικά, δεν σταματάμε εδώ. Σας προσφέρουμε την απαραίτητη εκπαίδευση ώστε να είστε σε θέση να διαχειρίζεστε την ιστοσελίδα σας με τον πλέον βέλτιστο τρόπο, εξοικονομώντας πολύτιμο κόπο και χρόνο. Επίσης, παρέχουμε μαθήματα εξειδίκευσης για ανθρώπους που έχουν ήδη ένα υπόβαθρο στον προγραμματισμό και θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους. Τα μαθήματα μπορεί να είναι ατομικά ή τύπου workshop και γίνονται στα γραφεία μας.

περισσότερα ...