Ηλεκτρονικό Κατάστημα (e-shop)

Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα (e-shop) είναι ένας τύπος δυναμικής ιστοσελίδας που δίνει τη δυνατότητα να στήσουμε στο διαδίκτυο το δικό μας πλήρως λειτουργικό εμπορικό κατάστημα με σχεδόν μηδενικό κόστος. Δείτε τις δυνατότητες που προσφέρει και θα διαπιστώσετε ότι πρόκειται για μια πρακτική και ευέλικτη λύση που αποφέρει άμεσα και εύκολα κέρδη, ανεβάζοντας τις πωλήσεις στα ύψη.

Κάντε πωλήσεις άνετα και άμεσα

Ένα e-shop είναι ό,τι και ένα πραγματικό κατάστημα στο οποίο παρουσιάζουμε τα προϊόντα μας, ενημερώνουμε τους πιθανούς πελάτες και πραγματοποιούμε πωλήσεις προϊόντων. Το συγκριτικό πλεονέκτημα ενός e-shop είναι ότι είναι αναγκαία η φυσική μας παρουσία, έτσι οι αγορές γίνονται άνετα και άμεσα και για εμάς και για τους πελάτες μας.

Διαχειριστείτε το πελατολόγιό σας

Το σύστημα διαχείρισης του e-shop δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας αρχείου πελατών, καταχώρησης και αποθήκευσης των στοιχείων τους αλλά και κατηγοριοποίησής τους με κριτήρια που εμείς ορίζουμε. Αυτό μας επιτρέπει να σχεδιάζουμε εναλλακτικές πολιτικές Marketing και να προσεγγίζουμε με διαφορετικό τρόπο την κάθε κατηγορία πελατών. Μπορούμε, επίσης, να αντλούμε στατιστικά δεδομένα για τους επισκέπτες μας όπως το πλήθος τους ανά μέρα, πόσοι από αυτούς πραγματοποιούν αγορές και ποια είναι τα προϊόντα που επισκέπτονται περισσότερο.

Αυξήστε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας.

Οι προηγμένες τεχνικές Βελτιστοποίησης Αποτελεσμάτων Αναζήτησης (Search Engine Optimisation, SEO) που εφαρμόζουμε στη Rightclick εμφανίζουν την ιστοσελίδα σας στις υψηλότερες θέσεις των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης όπως η Google, η Yahoo!, η Bing κα. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε περισσότερη αναγνωρισιμότητα για τη διαδικτυακή σας επιχείρηση καθώς και αύξηση της ροής των επισκεπτών στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Συναλλαγές με ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Για την κατασκευή των ιστοσελίδων στη Rightclick χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα Drupal, που εγγυάται την απόλυτη ασφάλεια των οικονομικών συναλλαγών σας και αποκλείει οποιαδήποτε διαρροή προσωπικών δεδομένων. Όσο για τις πωλήσεις και τις πληρωμές, αυτές γίνονται μέσω του συστήματος Paypal που προσφέρει σε εκατομμύρια χρήστες ασφάλεια πληρωμών μέσω πιστωτικής, ηλεκτρονικών επιταγών (eChecks) καθώς και μεταφορές ποσών.