7 Λόγοι για να επιλέξετε τη Rightclick

1. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε

Στη Rightclick αγαπάμε αυτό που κάνουμε και απολαμβάνουμε κάθε στιγμή του. Μοιραζόμαστε όλοι το ίδιο πάθος για την τεχνολογία και την πληροφορική, αφού εκεί βρίσκουμε την ευκαιρία να εκφραστούμε δημιουργικά, να γνωρίσουμε καινούρια πράγματα και να εξελιχθούμε.

2. Προτείνουμε ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις.

Σας ακούμε με προσοχή ώστε να κατανοήσουμε σε βάθος τις ανάγκες, τους στόχους και τις προσδοκίες σας. Στη συνέχεια αναλαμβάνουμε την έρευνα, τον σχεδιασμό, την παραγωγή και όποια άλλη ενέργεια είναι απαραίτητη για να σας παραδώσουμε ένα ολοκληρωμένο και ποιοτικό αποτέλεσμα.

3. Διαθέτουμε ασυναγώνιστες τιμές

Στη Rightclick ακολουθούμε μια τιμολογιακή πολιτική value-for-money. Προσαρμοσμένοι στα δεδομένα της αγοράς, προσφέρουμε υπηρεσίες που διαθέτουν το χαμηλότερο δυνατό κόστος, υψηλή ποιότητα καθώς και μέγιστη δυνατή απόδοση.

4. Έχουμε πολυετή εμπειρία

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της πληροφορικής και του διαδικτύου επί σειρά ετών και διαθέτουμε στο ενεργητικό μας πολλά και ποικίλα έργα. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που διαθέτουμε αντανακλάται σε κάθε έργο που ολοκληρώνουμε, ενώ μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τις πλέον πρωτοποριακές και ανταγωνιστικές υπηρεσίες.

5. Χρησιμοποιούμε ανοικτές εφαρμογές

Οι εφαρμογές που χρησιμοποιούμε είναι όλες ανοικτού κώδικα (open source) και δεν ανήκουν σε κάποια ιδιωτική εταιρεία, αλλά έχουν δημιουργηθεί από μια κοινότητα προγραμματιστών. Το πλεονέκτημα αυτών των εφαρμογών είναι ότι η κοινότητα που τις προγραμματίζει, φροντίζει να τις ελέγχει και να τις ενημερώνει συνεχώς.

6. Ανήκουμε κι εμείς σε μια τέτοια κοινότητα

Η Rightclick είναι από τις λίγες εταιρίες που υποστηρίζει και προωθεί τη συλλογικότητα, την ανταλλαγή πληροφοριών και γνώσεων και την αλληλοϋποστήριξη. Είμαστε κι εμείς μέλη της παγκόσμιας διαδικτυακής κοινότητας, ακολουθούμε τις εξελίξεις στο χώρο και φροντίζουμε να την ανατροφοδοτούμε με τις γνώσεις που αποκομίζουμε.

7. Είμαστε εδώ για να μείνουμε

Στη Rightclick έχουμε διαγράψει μια πολυετή και διακεκριμένη πορεία στο χώρο του προγραμματισμού και έτσι θα συνεχίσουμε. Οι σχέσεις που χτίζουμε με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας είναι σχέσεις εμπιστοσύνης και διάρκειας και διακρίνονται από αξιοπιστία, και ειλικρίνεια.