Φιλοξενία ιστοσελίδων (Web hosting)

Αφού κατασκευάσουμε μια ιστοσελίδα αυτό που απομένει είναι να την αναρτήσουμε στο διαδίκτυο. Την υπηρεσία αυτή την αναλαμβάνουν εταιρείες που φιλοξενούν ιστοσελίδες στους διακομιστές τους (servers) ώστε να είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο. Με μία σύντομη έρευνα θα δείτε ότι υπάρχει ένα πλήθος τέτοιων εταιρειών στο διαδίκτυο. Πριν αποφασίσετε ποια θα επιλέξετε, όμως, πρέπει να λάβετε υπόψη τα εξής:

  • Εξοπλισμός: Η ιστοσελίδα σας πρέπει να φιλοξενείται σε σύγχρονους και αξιόπιστους servers.
  • Αναβάθμιση: Οι εφαρμογές διαχείρισης πρέπει να αναβαθμίζονται συνεχώς και τακτικά.
  • Πρόσβαση: Η διαθεσιμότητα της ιστοσελίδας σας πρέπει να είναι συνεχής και η πρόσβαση αδιάκοπη.
  • Ασφάλεια: Τα προσωπικά δεδομένα και οι συνδιαλλαγές πρέπει να προστατεύονται από κάθε κίνδυνο.
  • Ταχύτητα: Η σύνδεση στην ιστοσελίδα σας πρέπει να γίνεται με υψηλές ταχύτητες από όλες τις συσκευές (υπολογιστής, κινητό...).

Μια εταιρεία παροχής φιλοξενίας που πληρεί όλα τα παραπάνω κριτήρια είναι και η Hostdog. Η Hostdog εξειδικεύεται στη φιλοξενία και την υποστήριξη ιστοσελίδων για τουλάχιστον 10 χρόνια. Διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό και προσφέρει ένα πλήθος προτάσεων φιλοξενίας ιστοσελίδων (web hosting) για όλες τις ανάγκες από shared hosting μέχρι VPS και dedicated. Επίσης, προσφέρει ενημερωμένες και καινοτόμες υπηρεσίες καταχώρησης ονομάτων domain name registration αλλά και reseller για όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο της μεταπώλησης φιλοξενίας.

Επιπλέον, η Hostdog υποστηρίζει τα πιο διαδεδομένα και εύχρηστα λειτουργικά συστήματα Linux (Red hat, CentOS, Debian, Ubuntu) ενώ ταυτόχρονα παρέχει το σύστημα διαχείρισης υπηρεσιών φιλοξενίας cPanel που συγκεντρώνει τις προτιμήσεις των περισσότερων χρηστών και ειδικών.

Πάνω απ' όλα η Hostdog απαρτίζεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που προσφέρει online υποστήριξη όπως κανένας άλλος. Έτσι δε θα χρειαστεί να ανησυχήσετε για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε στη διαχείριση της ιστοσελίδας σας αφού μπορούν να απαντήσουν σε οποιοδήποτε ερώτημα σας σχετικά με πλατφόρμες διαχείρισης joomla, drupal, wordpress, osCommerce, xoops κ.α.

Η φιλοξενία της ιστοσελίδας σας είναι ένα ζήτημα που δε θα πρέπει να καταναλώνει το χρόνο σας. Γι' αυτό σιγουρευτείτε ότι βρήκατε έναν έγκυρο πάροχο που να μπορείτε να του εμπιστευτείτε τη φιλοξενία της ιστοσελίδας σας για να μη χρειαστεί να ασχοληθείτε εσείς με αυτήν.