Δυναμικές Ιστοσελίδες (Dynamic Websites)

Οι Δυναμικές Ιστοσελίδες (Dynamic Websites) είναι ένας πολύ δημοφιλής και σύγχρονος τύπος ιστοσελίδων. Βασικό τους χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα που δίνουν να διαχειριζόμαστε το περιεχόμενό τους. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι είμαστε ενεργοί διαχειριστές της ιστοσελίδας μας και όχι θεατές της. Μπορούμε δηλαδή μέσω ενός εύχρηστου λογισμικού (Content Management System ή CMS) να έχουμε πρόσβαση στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας και να το τροποποιούμε όποτε και όπως εμείς θέλουμε.

Άνετη διαχείριση από οπουδήποτε

Η διαχείριση μιας Δυναμικής Ιστοσελίδας γίνεται μέσω ενός εύχρηστου και φιλικού συστήματος διαχείρισης (CMS) το οποίο δεν απαιτεί γνώσεις προγραμματισμού. Μέσω του CMS μπορείτε εύκολα και απλά να εμπλουτίσετε την ιστοσελίδα σας αναρτώντας καινούρια άρθρα, εικόνες και video όποτε και όσο συχνά θέλετε. Η διαχείριση μιας Δυναμικής Ιστοσελίδας γίνεται διαδικτυακά και όχι τοπικά που σημαίνει ότι ή πρόσβαση σε αυτή γίνεται από οποιονδήποτε υπολογιστή και κυρίως χωρίς την εγκατάσταση κάποιου λογισμικού.

Πολλαπλοί διαχειριστές και ενεργοί επισκέπτες

Σε μια Δυναμική Ιστοσελίδα μπορούμε ανά πάσα στιγμή να προσθέσουμε επιπλέον διαχειριστές ορίζοντας με λεπτομέρεια τα δικαιώματα που θα έχει ο κάθε ένας από αυτούς. Μπορούμε, επίσης, να δώσουμε δικαιώματα στους επισκέπτες της ιστοσελίδας, ώστε να μπορούν να κάνουν σχόλια (comments), να καταθέτουν τη γνώμη τους (posts) ή ακόμα και να ψηφίζουν για προϊόντα και υπηρεσίες μας (ratings). Έτσι, στο βαθμό που το θέλουμε μπορούμε να αλληλεπιδρούμε με τους επισκέπτες μας με και να επωφεληθούμε από αυτή τη διαδικασία κι εμείς κι αυτοί.

Μαζική επικοινωνία με μετρήσιμα αποτελέσματα

Με μια Δυναμική Ιστοσελίδα μπορούμε να δημιουργήσουμε λίστες με τα email των επισκεπτών και των άλλων επαφών μας και να στείλουμε μαζικά e-mail (newsletters) με νέα και προσφορές ή να χρησιμοποιήσουμε άλλα επικοινωνιακά και διαφημιστικά εργαλεία, όπως RSS feed. Παράλληλα, έχουμε τη δυνατότητα να μετρήσουμε και να αναλύσουμε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας, γνωρίζοντας πόσοι και ποιοι μας επισκέφτηκαν, από που οδηγήθηκαν σε εμάς και σε ποια σημεία της ιστοσελίδας στάθηκαν περισσότερο.

Ευελιξία και online συνεχής υποστήριξη

Οι δυνατότητες διαχείρισης δεν σταματούν φυσικά εδώ. Το CMS μας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξουμε τύπο ιστοσελίδας και να την μετατρέψουμε εύκολα σε e-shop, forum ή wiki. Ταυτόχρονα, μπορούμε να την εμπλουτίσουμε ενσωματώνοντας πρόσθετες λειτουργίες (modules) και να ανατρέξουμε στο online σύστημα βοήθειας για να δώσουμε ανά πάσα στιγμή λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημά μας.