Διαδικτυακή Προώθηση (Online Strategy)

Είτε έχετε μια ιστοσελίδα και θέλετε να βελτιώσετε την απόδοσή της, είτε θέλετε να αποκτήσετε μια καινούρια, η Rightclick σας προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες Διαδικτυακής Προώθησης που εγγυώνται την αύξηση της ροής των επισκεπτών και τη μετατροπή τους σε ικανοποιημένους πελάτες.

Πώς επιτυγχάνεται;

Για το σχεδιασμό μιας επιτυχημένης στρατηγικής που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τους στόχους σας ερευνούμε τον τομέα δραστηριότητας σας και αναλύουμε τον ανταγωνισμό. Στη συνέχεια εντοπίζουμε τις πιο δημοφιλείς λέξεις-κλειδιά (keywords) και στη συνέχεια με αυτές χαράσσουμε τη Διαδικτυακή Προώθηση. Στην περίπτωση που κατασκευάζουμε μια ιστοσελίδα από την αρχή, η Διαδικτυακή Προώθηση σχεδιάζεται ταυτόχρονα με την ιστοσελίδα. Εάν έχετε ήδη μια ιστοσελίδα και δεν είστε ικανοποιημένοι με την απόδοσή της, τότε σχεδιάζουμε την ιδανική Διαδικτυακή Προώθηση και την ενσωματώνουμε στην υπάρχουσα ιστοσελίδα.

Ποια είναι τα οφέλη;

Το διαδίκτυο σας προσφέρει κάτι που δεν μπορεί να σας προσφέρει κανένα άλλο μέσο: πρόσβαση σε εκατομμύρια χρήστες και προβολή των προϊόντων/υπηρεσιών σας σε αυτούς. Η χάραξη μιας αποτελεσματικής στρατηγικής και η σωστή προώθηση της ιστοσελίδας σας σάς προσφέρουν τα ακόλουθα οφέλη:

  • Αυξημένη προβολή: Η ιστοσελίδα, η εταιρεία και τα προϊόντα σας εμφανίζονται σε υψηλότερο αριθμό χρηστών.
  • Προσέλκυση νέων πελατών: Καθώς η προβολή της εταιρίας σας αυξάνεται, εσείς έχετε πρόσβαση σε ακόμη μεγαλύτερο κοινό και αποκτάτε νέους και περισσότερους πελάτες.
  • Χαμηλό κόστος: Το κόστος της προώθησης σας μέσω διαδικτύου είναι εξαιρετικά χαμηλό, χαμηλότερο από οποιονδήποτε άλλο παραδοσιακό τρόπο προβολής.