Τί είναι η προώθηση ιστοσελίδων - SEO;

Τί είναι η προώθηση ιστοσελίδων;

Το πιο επικερδές και διαδεδομένο εργαλείο διαδικτυακής διαφήμισης. Μια διαδικασία που βελτιώνει τη θέση που θα εμφανιστεί μια ιστοσελίδα στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (google, yahoo, MSN κ.ά.) και εγγυάται την αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας, μιας και στα αποτελέσματα εύρεσης εμφανίζεται στις υψηλότερες θέσεις. Στην Rightclick συνειδητοποιήσαμε έγκαιρα ότι δεν αρκεί σε καμία περίπτωση ο ορθός και άρτια αισθητικός σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας. Πρέπει και ο κάθε χρήστης να βοηθηθεί για να μας βρει εύκολα και γρήγορα, μέσα σε ένα δαιδαλώδες περιβάλλον όπως αυτό του διαδικτύου. Επενδύσαμε στην βελτιστοποίηση αποτελεσμάτων αναζήτησης από τα πρώτα της βήματα, αποκομίζοντας εμπειρία και γνώσεις που είμαστε έτοιμοι να σας μεταδώσουμε. Γιατί πιστέψτε το, τις χρειάζεστε πραγματικά.

Πώς λειτουργεί;

Ο πιο δημοφιλής τρόπος πλοήγησης των χρηστών στο διαδίκτυο γίνεται μέσω των μηχανών αναζήτησης. Αυτές χρησιμοποιούν μαθηματικές και αλγοριθμικές εξισώσεις ώστε να αναλύουν τα περιεχόμενα των ιστοσελίδων. Στη συνέχεια, εντοπίζουν όσες σχετίζονται με τα ζητούμενα του χρήστη και τις ταξινομούν ανάλογα με το βαθμό συσχέτισης. Εμείς για να βελτιστοποιήσουμε τα αποτελέσματα αναζήτησης κάνουμε μια προσεκτική έρευνα αγοράς, εντοπίζουμε τις «λέξεις κλειδιά» που εκφράζουν καλύτερα τον επαγγελματικό σας χώρο και οργανώνουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας σύμφωνα με αυτές. Έτσι καθιστούμε την ιστοσελίδα σας συμβατή και φιλική με τις πιο διαδεδομένες μηχανές αναζήτησης και βελτιστοποιούμε τη θέση που αυτή θα εμφανίζεται σε κάθε μελλοντική αναζήτηση.

Γιατί είναι απαραίτητη;

Τα πλεονεκτήματα της βελτιστοποίησης αποτελεσμάτων αναζήτησης είναι άμεσα και ουσιαστικά. Μια υψηλή θέση στον κατάλογο των μηχανών αναζήτησης συμβάλει θετικά στην προσέλκυση νέων επισκεπτών. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι η πλειοψηφία των χρηστών επιλέγει τις ιστοσελίδες που εμφανίζονται πρώτες στα αποτελέσματα της αναζήτησής τους. Τα θετικά αποτελέσματα μιας τέτοιας έκθεσής σας στο διαδίκτυο, σε συνδυασμό με το χαμηλό της κόστος, καθιστούν την διαδικασία αυτή, ως την ιδανικότερη λύση για την προώθηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας, του οργανισμού ή της υπηρεσίας στο διαδίκτυο.